La Xarxa d’Innovació Pública (XIP) publica el llibre 42 veus en anglès

Com ja sabeu, sóc de la XIP. És fantàstic poder formar-ne part i col·laborar amb altres treballadors/servidors públics de les administracions catalanes per fomentar el coneixement i la difusió del govern obert (open government) i d’aquesta manera  transformar les administracions públiques i adaptar-les de ple al segle XXI.

El darrer repte ha estat traduir el llibre “42 veus sobre el govern obert” a l’anglès – el 10 d’abril de l’any passat vam presentar la versió catalana al Mobile World Centre de Barcelona- .
La versió anglesa ha estat possible gràcies a una campanya de micromecenatge als Estats Units. Al cap d’un mes es van aconseguir els 5.025 $ que necessitàvem per a la traducció.
Cal dir que això ha estat possible gràcies a les aportacions de molts professionals de l’administració pública i al suport incondicional de Megan A. Eskey, exprofessional de la NASA i una de les 42 veus que participa en el llibre.

Coberta del llibre

Coberta del llibre 42 voices about open government

Descarregueu-vos el llibre 42 voices about open government i feu-lo córrer! Així podrem continuar generant debat i difonent, entre tots, la idea de govern obert.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s